Vízszigetelés pincétől a tetőig…

A vízszigetelés az egyik terület, ahol folyamatosan gyűjtöm a referenciákat és az elégedett ügyfeleket. Remélem, hogy hamarosan Önt is köztük üdvözölhetem.

A nevem Deák István. Közel 8 éve a német Schomburg építőanyag márka termékeinek magyarországi képviseletét látom el az Aquaseal Kft. értékesítési vezetőjeként. Emellett 2013-ban nekivágtam, hogy az elméleti tudást a gyakorlatba is átültessem. Két speciális területet céloztam meg, amelyek oktatása ma Magyarországon hivatalosan nem elérhető, így ez a tudás nehezen megszerezhető, viszont a technológiák megkívánják a kellő felkészültséget. Az egyik ilyen terület a vízszigetelés a mai technológiáknak megfelelő, modern alapanyagokkal (vizszigetelunk.huinjektalunk.hu). A másik terület a műgyanta padlók készítése (mugyantazunk.hu).

Munkám során nap, mint nap olyan megkeresésekkel foglalkozom, ahol az ingatlan tulajdonosok nem tudják mitévők legyenek a salétromos, málló vakolatú, pergő festékű falaikkal pincékben, szuterénekben, amiket az alulról felszivárgó, esetleg az oldalról érkező nedvesség okoz. Helyszíni szemlék, bejárások, elméleti oktatások és a kivitelezőkkel történő szoros együttműködés kapcsán rengeteg tapasztalatot szereztem az utólagos vízszigetelés, kenhető bevonatszigetelés és injektálás területén. Folyamatosan képzem magam elsősorban a Német gyár által tartott elméleti és gyakorlati oktatások, újítások bemutatása alkalmával, hogy mindig az aktuális technológiát és a lehető legújabb, legfejletteb anyagokat alkalmazhassam akár már Önnél is. Ezek mellett természetesen a kivitelező kollégákkal való folyamatos egyeztetések és visszajazések is fontos tapasztalatot jelentenek.

Kivitelezéseinknél a prémium minőségű német Schomburg márka termékeit használom föl.

Bátran kérjen árajánlatot, hogy mielőbb felvehessem Önnel a kapcsolatot.

Deák István
32 Bau Kft.